Starity

Így vakációztak a Little Mix sztárjai

2014. szeptember 20. 16:04   |   Szerző: Selz

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Little Mix énekesnői az elmúlt hetekben nyaralni voltak. Míg Jade Ibizán, Leigh-Anne pedig Törökországban, addig Perrie Párizsban töltötte a vakációt, Jesy azonban barátnőitől eltérően ezúttal otthon kapcsolódott ki.

hirdetés
Így vakációztak a Little Mix sztárjai

A Little Mix jelenleg harmadik albumán dolgozik, párhetes szünetük alatt pedig elutaztak kipihenni a fáradalmakat. Jade Thirlwall Ibizára repült pár barátjával, akikkel rengeteget bulizott, leginkább a tengerpart közelében. Nyaralásáról több képet is megosztott hivatalos Instagram-oldalán, és a Little Mix Twitter- valamint Facebook oldalán is.


Fotó: Instagram/Jade Thirlwall


Fotó: Ocean Beach Ibiza

Leigh-Anne Pinnock a barátnőjével, Hannah Bowlesszal utazott el Törökországba, ahol egy egész hetet töltöttek el. A nyaralás alatt leginkább bulikban voltak láthatóak, vagy a tengerparton, és természetesen rengeteg fotót töltöttek fel a közös hetükről.


Fotók: Instagram/Leigh-Anne Pinnock

A Little Mix szőke szépsége, Perrie Edwards a napokban utazott el Párizsba, a kiruccanás alatt pedig látogatást tett többek között Disneylandben – ahol egyébként nem először járt, hiszen tavaly januárban kedvesével látogatott el oda -, valamint Beyoncé és Jay-Z párizsi koncertjén is jelen volt.


Fotók: Instagram/Perrie Edwards


Fotók: Disney

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek