Starity

Nagy Bettina elárulja a tökéletes alak titkát

2014. szeptember 24. 11:11   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Minden nő erre vágyik, de azt sokan el sem tudják képzelni, mit kell tenni érte. Nagy Bettina elárulja, hogy mi a tökéletes test titka.

hirdetés
Nagy Bettina elárulja a tökéletes alak titkát

Nagy Bettina fitness modell már 16 éves kora óta aktívan edz, majd 17 évesen a Fitparádét is megnyerte. Ezt követően már nem volt kérdéses számára, hogy ebben a sportban találta meg az életét. Négy éve versenyez, és sorra nyeri az aranyérmeket különböző rangos rendezvényeken.

A tökéletes alak azonban sok lemondással jár és még több akaraterő kell hozzá, hogy ezt tartani is tudjuk.

„Kitartás, akaraterő, elszántság. Nyilván nagyon, nagyon sok edzés és e mellett ugye ez egy életforma. Szóval nem elég csak az edzés, hanem nagyon fontos a táplálkozás része. 70%-ban ez határozza meg, hogy hogyan fogunk a színpadon kinézni... Én egy kezdőnek heti három alkalmat ajánlanék, mint súlyzós edzés, és heti három-négy alkalmat mint kardió-specifikus edzések és mellette kéne követni egy nem versenydiétát nyilván, de azért egy egészséges táplálkozást. Nagyon fontos a kis adagokban történő, sokszori étkezés per nap” – árulta el a lány a Mokka stúdiójában, aki még azt is hozzátette, hogy természetesen mindez elhatározás nélkül nem fog sikerülni.


Nagy Bettinát divatfotózásokra is szerződtették már (Sunshine Photo)

A boltban vásárolt croissant, és a gyorséttermek természetesen kerülendők mindazok számára, akik szeretnének változtatni az életükön és testükön. A tökéletes alak elérése nem egy könnyű feladat, de nem is lehetetlen.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek