Starity

Kendall Jenner Victoria’s Secret angyal lesz?

2014. október 03. 17:05   |   Szerző: xBlondie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A többek között fehérneműkkel foglalkozó Victoria’s Secret állítólag kinézte magának a 18 éves modellt, akinek nagy álma válna valóra, ha angyal lehetne.

hirdetés
Kendall Jenner Victoria’s Secret angyal lesz?

Csupán két évad kellett Kendall Jennernek ahhoz, hogy hosszú lábainak és vezetéknevének köszönhetően valóságshow-szereplőből topmodellé változzon. Úgy tűnik, minden designer próbálja a saját ruháiba öltöztetni Kim Kardashian húgát, de ki hibáztathatja őket? Kendall kifutós megjelenései mindig címlapsztorikká válnak. A legutóbbi pletykák szerint a Victoria’s Secret is az ő alkalmazását fontolgatja.

Az In Touch magazin értesülései szerint Kendall Jenner lehet a legújabb amerikai Victoria’s Secret modell. A fehérneműmárka állítólag felkérte a 18 éves lányt, hogy részt vegyen az évente megrendezett televíziós divatbemutatóján, amely idén Londonban lesz megtartva.

„Feltűnt nekik, milyen sokat foglalkozott Kendal Jennerrel a sajtó a New York-i divathetek alatt – magyarázta egy neve elhallgatását kérő bennfentes a magazinnak. – Nagyon szeretnének szerződést kötni vele. Kendall pedig egyszer azt mondta, hogy ez lenne a legnagyobb álma.”

A szerződés azonban még várat magára, ugyanis Kris Jenner, Kendall édesanyja és egyben menedzsere ugyanis irreálisan magas összeget kér lánya megjelenéséért.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek