Starity

Lucy Hale kiáll a bántalmazott fiatalokért

2014. október 06. 19:07   |   Szerző: lucymharding

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Abercrombie és a Fitch karöltve vesz részt a nemzetközi bántalmazások megelőzéséért folytatott kampányban, melynek célja, hogy felhívják az emberek figyelmét a bántalmazások, terrorizálások és testi-lelki megaláztatások megakadályozására.

hirdetés
Lucy Hale kiáll a bántalmazott fiatalokért

A fent említett szervezetek több száz iskolában tartanak előadást, mely megmozdulás elterjedését a Facebook, a CNN és a Yahoo! Kids is támogatja. A tavalyi évben a Disney és az ABC Family is részt vett a kampányban, melyben olyan hírességek segédkeztek többek között, mint a tinik kedvence, Demi Lovato vagy éppen Anderson Cooper televíziós személyiség.

Idén a Pretty Little Liars sztárja, Lucy Hale is csatlakozott a megmozduláshoz a jó cél érdekében. A színésznő többször is hangoztatta a szervezet fontosságát a közösségi oldalain keresztül, valamint a kampányvideóban is szerepet vállalt, melyből megtudhatjuk, hogy az Egyesült Államokban minden hetedik percben bántalmaznak valakit az iskolában.

Lucy a videóban arról beszél, hogy véleménye szerint az oktatási intézményeknek komolyabban kellene venni az iskolán belüli bántalmazásokat, valamint elmondása szerint különös figyelmet érdemelnek az interneten keresztül elkövetett zaklatások.

Érdekesség, hogy a kampány részét képezik azok az egyedi készítésű, pozitív feliratokkal ellátott pólók is, melyek 15 és 20 dollár közötti összegért kerülnek piacra, a teljes bevételt pedig a témában folytatott prevenciós előadások megvalósulására fordítják a szervezők.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek