Starity

Fekete bárány a The Originals sztárja

2014. október 09. 18:06   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Daniel Gillies a családjának a fekete báránya, hiszen saját bevallása szerint túl lusta volt ahhoz, hogy az orvosi pályát válassza.

hirdetés
Fekete bárány a The Originals sztárja

Daniel Gillies a The Originals jóképű és mindig igazságot tevő ősi vámpírja meglepő vallomást tett a napokban. Úgy érzi, hogy a családjában ő a fekete bárány, hiszen a szülei, sőt a nővére is az egészségügyben dolgozik, de ez számára valahogy elképzelhetetlen volt.

„Az orvostudomány valahogy sosem állt közel hozzám. Szerintem túl lusta vagyok én ehhez. Láttam azt, hogy édesapám milyen keményen küzdött és dolgozott minden nap. Pusztító volt” - vallotta be egy interjú során az Elijaht megformáló színész.

A The Originals széria mellett egyébként Daniel a főszereplője egy orvosi drámának is, ami a CTV-n megy. A The Saving Hope sorozatban Dr. Joel Gordan megformálását saját bevallása szerint főként ezért vállalta el.

„Ez csörgedezik az ereimben, meg kellett csinálnom ezt a sorozatot. A testvérem is nővérként dolgozik, a nagybátyám doktor, a nagypapám szintén orvos és az ük-ük-ükapám plasztikai sebészként bizonyított az első világháborúban.”

A The Saving Hope már a harmadik évadánál tart, míg a The Originals most október elején folytatódott a második szezonjával és Daniel mindkét szerepben próbálja megállni a helyét.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek