Starity

Ékszer kollekciót dob piacra Mary-Kate és Ashley

2014. november 02. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mary-Kate és Ashley Olsen születésüktől kezdve a köztudatban vannak, ám a filmipar mellett betörtek a divatvilágba is, sőt könyvet is írtak már. A lányok ezúttal ékszereket terveztek.

hirdetés
Ékszer kollekciót dob piacra Mary-Kate és Ashley

Mary-Kate és Ashley évekkel ezelőtt felhagyott a filmszakmával, ám ennek ellenére a két lány nem tűnt el teljesen, ugyanis a divat világában építgetik új karrierjüket, méghozzá nem is akárhogyan. A közkedvelt ikerpár számtalan darabot tervezett már az évek során, kiegészítőktől a táskákon át az esküvői ruhákig, ezúttal pedig egy elegáns ékszer kompozícióhoz adták a nevüket.

Az AMK x SM névre keresztelt kollekció különlegessége, hogy minden darab 40 dollár alatti összegért cserél gazdát, valamint elegáns borítéktáskák is várják gazdájukat. A 13 részes minimalista stílusban készült összeállításban találhatunk nyakláncokat, fülbevalókat és gyűrűket és a letisztult tervezésnek köszönhetően a kevesebb több jelmondat érvényesül.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek