Starity

Jön az ősz legnagyobb retro fesztiválja

2014. november 06. 11:11   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A retro életérzés már az egész világon hódit, hiszen napjaink zenei kínálatában üdítő színfoltnak számít egy kis visszatekintés a múltba - ez hívta életre a Total Dance Fesztivált.

hirdetés
Jön az ősz legnagyobb retro fesztiválja

A 90-es évek hangulatát lehetetlen megunni, ezt bizonyítja, hogy akárhol bukkan fel egy retroparti, ott mindig hatalmas tömegek jelennek meg. A Total Dance Festival rendezőinek is az a célja, hogy ezt a felejthetetlen hangulatot visszacsempéssze a szívekbe legalább egy estére.

November 22-én a Hungexpo „G” Arénában ismét felcsendülnek a jól ismert slágerek immár modern köntösben, kicsit öregebb, de lélekben ugyanolyan fiatal előadóktól.

A koncerten a nemzetközi és a hazai retrokirályok is képviseltetik magukat. A külföldiek közül fellép az Alice Dj, a Culture Beat, Dr. Alban, Masterboy, és a La Bouche, a magyar vonalat pedig az Animal Cannibals, az Ámokfutók, Betty Love, a Kozmix, az UFO Update, a Splash és Dj Dominique képviseli.

Jegyek kaphatók az Eventim jegyirodáiban, vagy a weblapon elérhető online vásárlással.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek