Starity

Amiről lemaradhattál: ez történt a rockvilágban

2014. november 13. 19:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kíváncsi vagy, melyik zenekar lett aranylemezes, ki emlékezett rég elhunyt szerettére és kik jelentkeznek hamarosan új lemezzel? Katt!

hirdetés
Amiről lemaradhattál: ez történt a rockvilágban

Kid Rock új lemezzel rukkol elő

A zenész végre megtörte az őt övező csendet és nemrégiben bejelentette, hogy legújabb, First Kiss címre keresztelt stúdiólemeze 2015. február 24-én kerül az üzletek polcaira. Érdekesség az új koronggal kapcsolatban, hogy a zenész kiadót váltott és átigazolt a Warner Bros.-hoz és a lemez felvételeit saját, michigani otthonának stúdiójában rögzítette.

*

Személyi sérülés történt az A Day To Remember fellépésén

A zenekar portsmouthi fellépésén az egyik rajongó leesett az erkélyről és komoly fejsérülést szenvedett, így a Jeremy McKinnon-vezette formáció rövidre zárta a koncertet.

„Este 10 óra 13 perckor hívtak ki minket a helyszínre, ahol egy 25 éves férfi leesett a balkonról. Az esetet jelentettük a környéken lévő mentőautónak, ami kórházba szállította a sérültet. Állapota súlyos volt, így rögtön a Southampton Általános Kórházba szállították” – nyilatkozta a diszpécser, aki a bejelentést fogadta.

A férfi jelenleg is a kórházban fekszik, állapota kielégítő, bár az előrejelzések szerint még jó ideig nem hagyhatja el a kózházat. Az eset a zenekart is megdöbbentette, akik hivatalosan is jobbulást kívántak rajongójuknak.

„Minden gondolatunk annál a személynél van, aki a portsmouthi fellépésünk során szenvedett sérülést. Sajnáljuk, hogy rövidre kellett zárjuk a fellépést a körülmények miatt” – írták a srácok a Twitteren.

*

Januárban érkezik az új Marilyn Manson-album

2015. január 27-én dobja piacra a sokkrocker a The Pale Emperor címet viselő legújabb nagylemezét. A sima CD-n 10 számra számíthatnak az érdeklődők, míg akik a delux változatot választják, azok három extra számmal gazdagodhatnak Manson jóvoltából.

Íme, az album számlistája:

1. Killing Strangers
2. Deep Six
3. Third Day of a Seven Day Binge
4. The Mephistopheles of Los Angeles
5. Warship My Wreck
6. Slave Only Dreams To Be King
7. The Devil Beneath My Feet
8. Birds of Hell Awaiting
9. Cupid Carries a Gun
10. Odds of Even
11. Day 3
12. Fated, Faithful, Fatal
13. Fall of the House of Death

*

Frances Bean Cobain apjára emlékezett

Ugyan a most 21 éves Frances Bean Cobain még nagyon kicsi volt, amikor édesapja, a legendás Nirvana frontembere, Kurt Cobain elhunyt, ennek ellenére szeretettel gondol apjára. A lány még májusban hozta nyilvánosságra, miszerint nincsenek emlékei Kurtről, ugyanakkor küzd az öngyilkosság ellen és mint ahogyan Lana Del Reynek is mondta: Fiatalon meghalni nem menő.

A Cobain-lány a napokban osztott meg egy kedves képet kettejükről a közösségi oldalakon keresztül, melyet követői igen lelkesen fogadtak.

*

Újabb vádakkal kell szembenéznie Phil Ruddnak

Kevesebb, mint egy héttel ezelőtt csattant a bilincs az AC/DC dobosának, Phil Ruddnak a csuklóin, miután metamfetamint és marihuánát találtak nála, valamint az a vád érte, miszerint két férfi életére akart törni. Ugyan a gyilkosságra való felbujtás vádját ejtették, a zenész még mindig nem nyugodhat meg, ugyanis újabb vádakat hoztak fel ellene, melyek szerint hajóján prostituáltak részvételével tartott szex-partikat.

„Amikor ott voltam, négy lány is volt a hajón. Válogatott a lányok közül. A hajón volt egy lány a fő szobában, volt egy másik a nappali helyiségben és egy harmadik egy kisebb szobában, ő pedig szobáról szobára járt” – nyilatkozta az egyik lány, aki részt vett egy „összejövetelen”, majd így folytatta: „Ha akart egy lányt, kifizette és bárki előtt képes volt a magáévá tenni. A legtöbb lány pedig bármit megtett volna a kedvéért, mivel ő nagy játékos...”

Rudd egyelőre nem szólalt fel az ügyben, bár már igen sok van a számláján, így nem valószínű, hogy megússza a börtönt.

*

Aranylemezes lett a Pierce The Veil

Arany minősítést szerzett a Pierce The Veil King For A Day címre keresztelt kislemeze, melyből több, mint félmillió példányt értékesítettek november 11-éig. A szerzemény, a csapat legutóbbi, 2012-ben megjelent Collide With The Sky című nagylemezén foglal helyet és az év augusztusában megjelent kisfilm nézettsége is közel 40 milliót számlál.

A zenekar jelenleg a stúdióban tölti napjait, és negyedik stúdiólemezének rögzítésével foglalatoskodik, mely előreláthatóan jövő évben kerül majd az üzletek polcaira a Fearless Records jóvoltából.

*

Új kisfilmmel jelentkezett a Rise Against

November 6-án került feltöltésre a zenekar Vevo-csatornáján keresztül a Tragedy + Time című dalhoz készített kisfilm, mely igencsak megosztotta a zenekar rajongóit. A szerzemény a csapat júliusban megjelent The Black Market címet viselő hatodik lemezén foglal helyet.

Jó hír a rajongók számára, miszerint a Tim McIlrath-vezette csapat 2015-ben a Linkin Parkkal és az Of Mice & Men zenekarokkal indul turnéra az Egyesült Államokban.

*

Visszatér a képernyőkre az Osbourne család

A masszív Osbourne-rajongók még biztosan emlékeznek az MTV sikersorozatára, a The Osbournesra, melyet 2002 és 2005 között sugárzott a csatorna és Ozzy családjának életét tárta a nézők elé. November 7-én Sharon megerősítette a hírt, miszerint valóban beengedik a kamerákat otthonukba újra és nyolc újabb epizódot készítenek.

„Ozzy elhatározta, hogy akar néhány új epizódot. Nem egy évadról van szó, csupán nyolc új részről. 13 évvel azután, hogy az első adásba került. Azt mondta, hogy az alatt a három év alatt, míg forgattunk, mindig ittas volt, végig az egész időszak alatt, szóval szeretne végre egy olyan részt, amelyben józan, ahogy most már valóban él...” - nyilatkozta Sharon.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek