Starity

Drew Barrymore a könnyű kapcsolatot kedveli

2010. szeptember 09. 22:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A gyönyörű színésznő, aki hol összejön, hol szakít Justin Longgal, azt állítja, hogy régen sóvárgott az őrült szerelemért, de ahogyan teltek az évek, már jobban vonzódott a kiegyensúlyozott férfiakhoz.

hirdetés
Drew Barrymore a könnyű kapcsolatot kedveli

„Amikor az ember fiatal, állandóan szerelmes akar lenni, és mindig a szenvedélyes szerelemről álmodik. Az ilyet úgy szoktam mondani, hogy őrült szerelem, mert ilyenkor csak a jelennek élünk, és nem gondolunk a jövőre. Gyerekekre, házasságra, meg ilyenek. Csak jól akarjuk érezni magunkat azzal az emberrel, akivel épp vagyunk.” – mondta el Drew.

„Aztán amikor öregebb leszel, egyszerűen csak nyugalmat akarsz. Egy olyan kapcsolatot ahol a nyugalmat érzed.” – tette hozzá.

Drew azt is elmondta, hogy olyan férfiakhoz vonzódik, akik betartják a szavukat, és nem hazudnak.

„Olyan férfiakhoz vonzódom, akik ha azt mondják valamire, hogy meg fogják csinálni, akkor azt meg is csinálják. Nagyon tetszenek azok a férfiak, mind magánéletben, mind szakmailag, akik betartják a szavukat.” – vallotta be a színésznő.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek