Starity

A mozivásznon bizonyíthat Paul Wesley

2014. november 27. 13:01   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Convergence című sci-fi filmben kapott főszerepet a Vámpírnaplók sztárja.

hirdetés
A mozivásznon bizonyíthat Paul Wesley

Paul Wesley már a Vámpírnaplók előtt is számos produkcióban feltűnt, ám karrierjére határozottan nagy hatással van a jelenleg hatodik évadát élő misztikus sorozat. Bár időbeosztása éppen emiatt is igen szűkös, mégis tud időt szakítani filmes pályafutására is, hiszen májusban mutatták be az Amira & Sam című romantikus vígjátékot, amelyben Charlie karakterét osztották rá, november 28-án pedig az amerikai mozikba kerül a Before I Disappear című dráma, melyben Gideont alakítja.

Ha pedig ez még nem lenne elég, jelenleg forgatja a Mothers Dayt, mely a tervek szerint jövő májusban fog debütálni a tengerentúlon, most pedig egy újabb filmet tűzhet fel listájára, ugyanis a Deadline értesülései szerint főszerepet kapott a Convergence című sci-fi produkcióban is.

A nem kevés akciójelenettel megspékelt filmről egyelőre nem tudni túl sokat, mindössze annyit, hogy egy csapat biotechnológiai mérnökről szól, akik között egy MIT-hallgató is tevékenykedik, akit csodagyerekként tartanak számon. Ez a brigád pedig egy olyan új technológiát fedez fel, ami minden elvárást felülmúl és az emberi ellenőrzés határait is átlépi.

A történetet Jeff Richard írta, a forgatás pedig 2015 tavaszán veszi kezdetét Shanghaiban és Atlantában. Továbbá kiderült, hogy Paul nem csak színészként veszi ki a részét a munkából, hanem produceri teendőket is vállalt magára.

„Az első néhány szünetemben indie-k után kutattam, hogy el tudjak szakadni a fiatal alapanyagoktól. Most már olyan karaktereket keresek, akik nem tökéletesek, rosszak, mert a Vámpírnaplók-beli szerepem nagyon hősies. A karakterem a Convergence-ben főhős, de olyan srác, aki kicsit túllő a célokon, amivel néhány ijesztő eredményt produkál” – nyilatkozta a 32 éves színész a Deadline-nak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek