Starity

Wolf Kati ismét az Eurvízióra készül

2014. december 02. 17:05   |   Szerző: hana001

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az X-Faktor első szériájából megismert énekesnő 2011-ben What About My Dreams? című dalával képviselte hazánkat az Eurovízión. Lehetséges, hogy 2015-ben újra őt láthatjuk majd a Dalfesztivál színpadán, ugyanis Kati beadta a jelentkezését a hazai válogatóra.

hirdetés
Wolf Kati ismét az Eurvízióra készül
Fotó: Nánási Pál

Wolf Kati bár 2011-ben a 22. helyen végzett az Eurovíziós Dalfesztiválon, mégis a verseny egyik legkedveltebb előadójává vált; What About My Dreams? című slágerét a mai napig előszeretettel játsszák a rádiókban, ráadásul sokszor hívják külföldi fellépésekre is. Legutóbb például a Londonban megrendezett Eurofest sztárvendége volt, ahol szintén nagy szeretettel fogadták.

Nemrégiben az énekesnő bejelentette, ismét szeretné megmérettetni magát az Eurovízión, ezért beadta jelentkezését a hazai válogatóra. A Dal című műsor TOP 30 dala közé Ne engedj el! című szerzeményével szeretne bejutni, mely november végén került fel Kati hivatalos YouTube-csatornájára.

Azt hittem, hogy többé nem fogok indulni az Eurovíziós Dalfesztiválon, de úgy érzem, hogy ez egy olyan dal, amelyet érdemes megméretni - nyilatkozta az énekesnő a Nők Lapja Cafénak adott interjúban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek