Starity

Vérfagyasztó ütközet várható az Arrow 9. részében

2014. december 07. 22:10   |   Szerző: mili..summer

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lássuk, mi vár ránk a téli szünet előtti utolsó részben! Garantáltan újabb izgalmakkal teli epizódban lesz része a sorozat rajongóinak.

hirdetés
Vérfagyasztó ütközet várható az Arrow 9. részében
Fotó: The CW

Lassan újra eljön az időszak, mikor kedvenc sorozatainktól, még ha nehezen is, de meg kell válnunk egy kis időre, ám öröm az ürömben, hogy a téli szünet előtti utolsó részek általában a szokásosnál is több izgalmat tartogatnak a nézők számára és ez nincs másként A zöld íjásszal sem.

Figyelem, spoiler-veszély!

Starling City sármos hőse Malcolm Merlyn, Slade Wilson és a Mirakuku-katonák után ezúttal egy, a nézők számára már ismerős ellenséggel küzd majd meg, méghozzá egyedül, és nem is akármilyen körülmények között! A harmadik évad 9. részében, melyet Amerikában december 10-én vetítenek, újra a Kanári gyilkosának nyomába ered az Íjász-csapat, s feltűnik a történet egy visszatérő szereplője, Nyssa is, aki mindezt elindítja egy üzenettel apjától: Olivernek meg kell találnia Sara gyilkosát 48 órán belül, vagy a Liga harcosai egyesével megölik a város lakóit.

Az Oliver-rajongóknak pedig jó hír, hogy az Íjász egy fagyos, izgalmas és kifejezetten veszélyes közelharc erejéig megválik zöld szerkójától is.

Vajon képes lesz Oliver legyőzni a világ egyik legjobb és legkegyetlenebb harcosát?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek