Starity

Amanda Bynes állapota stabil

2014. december 27. 15:03   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A hírek szerint a botrányos életet élő színésznő leállt a gyógyszerekkel és már normálisan viselkedik.

hirdetés
Amanda Bynes állapota stabil
Fotó: Splash News

Az utóbbi években Amanda Bynes botrányaitól, bírósági ügyeitől és kiszámíthatatlan viselkedésétől volt hangos a sajtó, mintsem színészi tehetségétől vagy karrierjétől. Rehabon is volt és nyáron szüleitől is elköltözhetett, azonban élete ezt követően sem látszott rendeződni, ugyanis letartóztatták, rátámadt egy rajongójára és pénz szűkében egy novemberi estén egy plázában aludt, miután lilára festette haját.

Múlt hónapban azonban a hírek szerint Britney Spears felajánlotta neki segítségét és már akkor a kapcsolatot is felvette az instabil Bynesszal, akinek állapota az elmúlt egy hónap alatt úgy tűnik, sokat javult. A TMZ néhány napja ugyanis arról számolt be, hogy a 28 éves színésznőnek már nem kell szednie a gyógyszereit, mivel az utóbbi időben már teljesen normálisan és értelmesen viselkedik, így szülei ismét korlátozott hozzáférést adtak neki bankszámlájához.

Nemrég pedig a Dél-Kaliforniai Egyetemre is ellátogatott önszántából, ahol pszichológiát szeretne tanulni és a stressz levezetése végett elkezdett jógázni, meditálni és a piláteszt is kipróbálta. Állapotának javulására pedig a december 25-én a Twitterre feltöltött szelfije is reményt adhat, melyen barna hajjal és az eddig megszokottnál jóval összeszedettebben pózol.


Fotó: Twitter/Amanda Bynes

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek