Starity

Hayden Panettiere: „Úgy érzem magam, mint egy 80 éves néni”

2014. december 30. 20:08   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A terhesség utáni tapasztalatairól és az anyaságról mesélt a People-nek a színésznő.

hirdetés
Hayden Panettiere: „Úgy érzem magam, mint egy 80 éves néni”
Fotó: Neilson Barnard/Getty Images

December 9-én hozta világra első gyermekét  Hayden Panettiere és bizony a csöppség azóta nem igazán hagyta pihenni édesanyját, akinek anyósa kegyelmezett meg nemrégiben, ugyanis egy egész éjszakára vállalta Kaya Evdokia gondozását, így a színésznő végre zavartalanul végig tudott aludni egy egész éjszakát.

Wlad anyukája könyörgött, hogy vigyázhasson a babára egy éjszakán. Nagyon úgy fest, hogy nem aludt túl sokat, de én végre kipihentnek érzem magam - mesélte a People-nek a Nashville sztárja, aki azt is hozzátette, hogy nehézsúlyú bokszoló férjével egyáltalán nem bánják az álmatlan estéket, ugyanis imádják a szülőség minden egyes percét és kislányuk is nagyon jó baba, mindössze étvágya csillapíthatatlan: Egyszer csak ránézhetsz erre a csöppségre és arra gondolsz, hogy 'Ó, te voltál az, aki egész eddig a pocakomban volt'. Épp most kezdünk megismerkedni vele. Hihetetlenül édes lány.

Azonban Hayden azt is elárulta, hogy a vajúdás és a szülés sok nehézséget okozott neki és igazi kihívás volt mindkettő. Csak bicegek ide-oda. Még próbálom kitalálni, hogy mit tett a terhesség a testemmel, hogyan változtatta meg. Mi ideiglenes és mi marad így. Úgy érzem magam, mint egy idős, 80 éves néni, aki a lépcsőn próbál lemenni, értitek. Kérlek, mondjátok, hogy ez átmeneti állapot! De tudom, hogy néhány dolog már egyáltalán nem lesz olyan, mint régen - osztotta meg a lappal, majd nevetve hozzátette, hihetetlenül örül, hogy érzéstelenítést is kapott.


Fotó: Michael Sterling Eaton

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek