Starity

James Arthur új feldolgozással jelentkezett

2015. január 09. 14:02   |   Szerző: lovelife23

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az X-Faktor-győztes a népszerű mese, a Jégvarázs leghíresebb betétdalából készített el egy igazán eredeti, akusztikus feldolgozást, amit tegnap osztott meg az interneten.

hirdetés
James Arthur új feldolgozással jelentkezett

James Arthur jelenleg második nagylemezén dolgozik, ezért nem túl aktív a közösségi médiában, viszont ebben a hónapban megígérte rajongóinak, hogy elkészíti néhány dal akusztikus feldolgozását a saját, egyedi stílusában és megkérte őket, küldjenek javaslatokat számára, hogy miket szeretnének hallani és azok közül választ majd.

Legelőször Ed Sheeran Thinking Out Loud című dalából készített covert, majd a One Direction Night Changes című száma következett, amik nagyon tetszettek a rajongóknak. Tegnap viszont a kedvelt mese, a Jégvarázs egyik híres dalához, a Let It Góhoz is elkészült egy videó, amit meg is osztott a legnagyobb videómegosztó oldalon.

James elárulta a Twitteren, hogy azért esett a választása erre a dalra, mivel egész karácsonykor ezt hallgatta, és miért ne csinálhatna belőle egy feldolgozást. A videó minősége nem a legjobb, viszont James hangja mindent kárpótol.

Továbbá elárulta, hogy a következő átdolgozást a 5 Seconds of Summer egyik dalából fogja elkészíteni, amit szintén hamarosan meg fog osztani.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek