Starity

Natalia Oreiro bosszút áll a megerőszakolásáért

2015. január 09. 14:02   |   Szerző: vikimumus

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Natalia Oreiro vadonatúj szerepében egy megerőszakolt nőt alakít. Az új sorozat az Ariana címet fogja viselni.

hirdetés
Natalia Oreiro bosszút áll a megerőszakolásáért

Márciusban kezdi vadonatúj telenovellájának forgatását Natalia Oreiro. A filmjeiben drámai tehetségét már többször bebizonyító színésznő talán eddigi legkomolyabb sorozatszerepét kapta meg, ugyanis egy olyan nőt alakít az Ariana című produkcióban, akit 4 férfi erőszakolt meg. A nő 17 évvel az eset után úgy dönt, hogy bosszút áll bántalmazóin, akiknek egyike egy befolyásos elnökjelölt.

Az Ariana a tervek szerint már tavasszal képernyőre fog kerülni Argentínában, méghozzá főműsoridőben, így sokan úgy vélik, hogy ez a sorozat is beáll a sztár korábbi tévés munkáinak sorába, már ami a nézettséget illeti, ugyanis máig töretlen Natalia népszerűsége.

A színésznőt egyébként a Vad angyal főszerepében ismerte meg a magyar közönség, de azon kívül láthattuk még a Híresek és gazdagok, a Kachorra – Az ártatlan szökevény, az Amanda O, az Egy argentin Moszkvában, a Lucecita, illetve a Te vagy az életem című telenovellákban, de bemutatták már néhány filmjét nálunk is. Azt azonban még nem tudni, hogy az Ariana című sorozatot megvásárolja-e valamelyik hazai tévécsatorna.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek