Starity

Klippremier: Lia Marie Johnson - Moment Like You

2015. január 12. 09:09   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Új videoklippel jelentkezett a fiatal tehetség, mely vadonatúj dalához, a Moment Like You-hoz készült.

hirdetés
Klippremier: Lia Marie Johnson - Moment Like You
Fotó: Twitter/Lia Marie Johnson

Lia Marie Johnson a világ szem láttára cseperedett fiatal nővé, ugyanis 2007 óta követhetjük figyelemmel a YouTube-on, kezdetben csak saját csatornájára töltött fel videókat, majd 2010-től kezdve a Fine Brothers Kids React című műsorában is feltűnt, miután ezt kinőtte, a Teens Reactben folytatta tovább, a tavalyi év során pedig a YouTubers Reactbe került be.

Azonban nem csak az interneten szerzett magának hírnevet, hanem színésznőként is, hiszen 2008-tól kezdve olyan produkciókban láthattuk viszont, mint az Amikor az időjárás írta a történelmet, a Tim and Eric Awesome Show, Great Job!, Az egység, a Rehearsal, a Finding Cody, a Spirits, a MyMusic, nemrég pedig az Expelled című vígjátékban kapott szerepet, ami alig egy hónappal ezelőtt debütált az amerikai mozikban.

Mindezek mellett pedig a zeneiparban is megvetette már lábát, így hű követőinek nem okozott túl nagy meglepetést, hogy a napokban egy profi videoklippel jelentkezett. A kisfilm a Moment Like You című dalához forgott, rendezője pedig George​ ​Nienhuis volt. A közel négyperces alkotásban a 18 éves lány egy igazi felnőtt nő érzését kelti bennünk, hiszen lehengerlő ruhakölteményekben és sminkben énekel, valamint a videó képi világa is magáért beszél.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek