Starity

Shay Mitchellt zaklatták származása miatt

2015. január 19. 18:06   |   Szerző: lucymharding

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A fiatal színésznő még a Pretty Little Liars előtt egy átlagos kanadai középiskolás lánynak számított, aki viszont igyekezett kitörni a szürke hétköznapokból.

hirdetés
Shay Mitchellt zaklatták származása miatt
Fotó: Frankie Batista/Seventeen

A 27 éves Shay Mitchell nemrég gyermekkori vágyairól és álmairól, valamint sok-sok rossz élményéről adott interjút a DailyMailnek, mely során elárulta, hogy a középiskolás évei alatt a legtöbbször a női mosdóban fogyasztotta el ebédjét, hogy ne kelljen elviselnie azokat a lányokat, akik folyamatosan zaklatták és kigúnyolták őt. A színésznőt ugyanis folyamatosan piszkálták származása miatt, mivel édesanyja filippínói, édesapja ír és skót felmenőkkel rendelkezik, iskolájában pedig nagyrészt fehér gyerekek tanultak, így nem igazán fogadták el bőrszíne miatt.

Mindig kérdezgették, hogy ‘Te egy dada gyereke vagy?' Ki nem álhattam, hogy folyamatosan a származásommal piszkáltak, hogy ki vagyok és honnan jöttem, hisz a legtöbb barátomnak szőke haja volt és kék szeme.


Shay középiskolás fotója

Shay így nem meglepő módon próbált beilleszkedni társai közé, méghozzá úgy, hogy átfestette a haját, valamint kék, zöld és szürke kontaktlencséket próbált ki. Emellett volt egy időszaka, melyben amikor csak tudta, messziről kerülte a napot, hogy bőre fehérebb legyen. Végül azonban elfogadta külsejét és származását, és elkezdett modellkedni, így munkái kapcsán élt például Thaiföldön és Hong Kongban is.

A Pretty Little Liars sztárjának ma már rengeteg rajongója van, akik mindannyian szeretik és elfogadják őt, sőt, ma már szerencsére úgy gondolja, hogy a filippínói öröksége kicsit különlegessé is teszi.


Egyik modellfotója 2009-ből

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek