Starity

Jövő héten házasodik Johnny Depp

2015. február 01. 17:05   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A hírek szerint a jövő hét folyamán oltár elé áll a színész és Amber Heard.

hirdetés
Jövő héten házasodik Johnny Depp
Fotó: Bauer Griffin

2012-ben derült ki, hogy 14 évnyi házasság után a válás mellett döntött  Johnny Depp és Vanessa Paradis, júniusban viszont már arról szóltak a hírek, hogy a színész máris összejött Amber Hearddel, akivel a Rumnapló forgatása során ismerkedtek meg. Ám a fiatal modell nem akart komoly kapcsolatot, így 2013 januárjában szakított Depp-pel, áprilisban azonban újra egymásra találtak, de Ambernek egyáltalán nem állt szándékában akkor még férjhez menni, így mendenkit meglepett a hír tavaly januárban, hogy Johnny eljegyezte őt.

Egy évvel a nagy kérdés feltétele után pedig úgy tűnik, hogy a boldogító igent is kimondják egymásnak, ugyanis a Page Six információi szerint február 7-8 környékére tűzték ki az esküvő időpontját, melynek helyszínéül Depp magánszigete szolgál majd a Bahamákon.

A páros szűk körű ceremónia keretein belül tervezi összekötni az életét, ugyanis mindössze 50 embert hívtak meg, de úgy hírlik, hogy a násznép egy részének egy jachton kell majd helyet foglalnia, ugyanis nem férnek el mindannyian a szigeten. Továbbá a pletykák szerint Amber egy Stella McCartney-ruhát visel majd.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek