Starity

Dalpremier: Tales Of Evening - Rímekben élsz

2015. február 01. 22:10   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Még ebben a hónapban megjelenik a zenekar második albuma, amelyről most ismét megismerkedhetünk egy dallal.

hirdetés
Dalpremier: Tales Of Evening - Rímekben élsz
Fotó: Gerócs Balázs

Nem is olyan rég számoltunk be arról, hogy a magyar rockot és metalt játszó Tales Of Evening február elején készül piacra dobni második nagylemezét. A Szilánkok névre keresztelt korong a HammerWorld magazin extra CD-mellékleteként fog megjelenni, de mint azt a zenekar korábban már elárulta, a debütálást megelőzően egy dalpremierrel kedveskednek majd a nagyérdeműnek.

A lemezről már megismerhettük A szél feltámad és a Lélekvihar című dalokat, most pedig a Rímekben élsz nevezetű szerzeményt tárta elénk Ádám Attila és csapata – amelyhez egy dalszöveges kisfilmet is készítettek.

A zalaegerszegi együttes emellett már a dallistára és az albumborítóra is fényt derített – az utóbbit a videóban is láthatjuk. Továbbá már azt is biztosra tudjuk, hogy ez lesz az első lemez a zenekar új basszerosával, Gyulai Ádámmal, valamint arra is fény derült, hogy vendégek is közreműködnek a Szilánkok elkészülésében. Az egyikük Balázs Zsuzsa lesz, aki narrátorként fog szerepelni és egy tündér szerepét ölti magára, a másik pedig Szijártó Zsolt (Kárpátia), aki egy gitárszólóval járult hozzá az albumhoz.

Íme, a dallista:

01. Intro
02. Hagyj repülni
03. Van a pillanat
04. A szél feltámad
05. Elveszett magam
06. Rímekben élsz
07. Lélekvihar
08. Miért én?
09. Ezer titok
10. Lerajzollak
11. Útravaló
12. Outro

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek