Starity

Courtney Love elégedett az új Cobain-filmmel

2015. február 12. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Január végén került megrendezésre az idei Sundance Filmfesztivál, melyen többek között a Kurt Cobainról szóló film is debütált. Cobain özvegye, Courtney Love a napokban árulta el: büszke az elkészült műre.

hirdetés
Courtney Love elégedett az új Cobain-filmmel

Immár 37 éve kerül megrendezésre a neves Sundance Filmfesztivál, mely az év legjobbnak ígérkező alkotásait vonultatja fel évről évre. Idén január végén került sor a rendezvényre, mely alkalommal Brett Morgan rendező bemutatta a nyilvánosságnak a Nirvana néhai frontemberéről, Kurt Cobainről készült 132 perces alkotását, melyről a zenész özvegye, a mindig kritikus Courtney Love is elismerően nyilatkozott a napokban David Letterman beszélgetős műsorában.

A Kurt Cobain: Montage Of Heck címre keresztelt mű rendezője a már korábban említett Brett Morgan volt, aki nem véletlenül nyerte el Courtney kegyeit, ugyanis ő rendezte a Rolling Stonesról készült ikonikus filmet, a Crossfire Hurricane-t is. A film produceri feladatait nem kisebb személy, mint a legendás rocksztár lánya, a 22 éves Frances Bean Cobain vállalta magára, aki bár a nyilvánosságtól visszavonultan éli életét, de boldogan vett részt az apjáról készülő mű munkálataiban.

Kínos, ugyanakkor megindító is [a film]. A rendező, Brett Morgan fantasztikus munkát végzett. Már háromszor láttam, és valószínűnek tartom, hogy többet nem fogom megnézni, mert nekem nagyon sok - nyilatkozta Courtney David Lettermannek, és azt is elárulta, mennyire büszke a lányára.

Érdekesség még, hogy Courtney és Frances öt év óta először találkoztak egymással a filmfesztiválon. Anya és lánya korábban igen nehezen jött ki egymással - mely nagyban tulajdonítható Courtney drogfogyasztásának és rebellis viselkedésének -, ám évek óta béke honol a Cobain család háza táján, ám találkozni valamiért mégsem volt alkalmuk az utóbbi években. Az eseményen készült képek tanúbizonysága szerint azonban nagyon hiányoztak egymásnak, és csak úgy süt a szeretet a képekről.


Balról jobbra: Frances Bean Cobain, Courtney Love és Brett Morgan


Courtney és Frances öt éve nem látták egymást


Láthatóan hiányzott egymásnak anya és lánya


Frances Cobain és Jeremy Scott, a produkció designere


Frances és Brett igazi barátokká váltak a közös munka által


A Nirvana ikonikus basszusgitárosa, Krist Novoselic is tiszteletét tette a rendezvényen feleségével


Balról jobbra: Brett Morgan, Krist Novoselic és felesége, Darbury Stenderu

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek