Starity

Kristen Stewart büszke az alkonyatos múltjára

2015. február 18. 20:08   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kristen Stewartot rengeteg támadás érte az Alkonyat trilógia végett, sőt, sokan abban a hitben élnek, hogy bármiféle emberi arckifejezésre vagy érzelemre képtelen. A színésznő nem ért ezzel egyet, sőt, büszke a múltjára.

hirdetés
Kristen Stewart büszke az alkonyatos múltjára
Fotó: Steven Klein

Az Interview magazin címlapjáról köszönhet vissza ránk Kristen Stewart, az Alkonyat egykori Bellája, akiről mostanában azt beszélik, hogy a saját neméhez vonzódik. A színésznő bár a magánéletéről nem kívánt megnyílni, a világhíres filmsorozatról szívesen beszélt.

Megértem azokat, akik szarságokról akarnak beszélni, ha szóba jön az Alkonyat. Azonban, a mai napig van valami benne, amire végtelenül büszke vagyok. Az emlékeim még mindig nagyon pozitívak. Az emberek próbálják az Alkonyatot ehhez meg ahhoz hasonlítani, és kitalálni, miért tettem néhány dolgot, de én úgy gondolom, minden benne töltött pillanat meghatározta azt, aki ma vagyok - nyilatkozta.

Kristen továbbá azt is elárulta, hogy magas sarkút maximum három percig képes hordani, és jelenleg egy versen dolgozik a legjobb barátjának esküvőjére.


Fotók: Interview magazin / Steven Klein

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek