Starity

Taylor Swift haldokló rajongója kívánságát teljesítette

2015. március 04. 17:05   |   Szerző: Troublemakeroff

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő súlyos betegségben szenvedő rajongója egyik kívánságát teljesítette, azzal, hogy felhívta őt.

hirdetés
Taylor Swift haldokló rajongója kívánságát teljesítette

Taylor Swift már rengetegszer bebizonyította, hogy mennyire fontosak számára a rajogói, és ezzel most sem volt másképp. Egy San Antonio-i közösség a #ShakeItOffJalene hashtaggel próbálta felhívni az énekesnő figyelmét, amit természetesen Taylor nem is hagyott figyelmen kívül. 

Jalene Salinas mindössze 4 éves, tavaly diagnosztizáltak nála agydaganatot, amit sajnos már nem tudnak gyógyítani. A kislány bakancslistáján szerepelt az is, hogy kedvenc énekesnőjével a kedvenc zenéjére, a Shake Itt Offra táncolhasson. Sajnos ez nem valósúlhatott meg, mert Jalenenek súlyos fájdalmai voltak aznap este, de Swift Face Time-on beszélhetett a kislánnyal. 

Nagyon sajnálom, hogy ilyen szörnyű éjszakád van. Nagyon boldog vagyok, hogy beszélhetek veled, és örülök, hogy szereted a Shae It Offot. Gyönyörű vagy ma este, esküszöm. Pont olyan szép, mint a képeiden – kezdte az énekesnő a a beszélgetést. 

A kislány édesanyja szerint Jalenen nem látszott a betegsége miatt, azonban most volt a legboldogabb, és mindezt kedvencének, Taylor Swiftnek köszönhette, aki egy felejthetetlen pillanatot okozott kislányának.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek