Starity

Lezajlott Demi Lovato első jótékonysági estje

2015. március 20. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 22 éves énekesnő első jótékonysági koncertje szerda este zajlott le, ahol a rajongók megható pillanatoknak lehettek szemtanúi.

hirdetés
Lezajlott Demi Lovato első jótékonysági estje

Szerda este zajlott le a 22 éves énekesnő első önálló jótékonysági estje, melynek keretein belül a Lovato Treatment Scholarship alapítványának gyűjtöttek. A rendezvényen a DJ szerepkörét ex-rocktáboros kollégája,  Joe Jonas töltötte be, a jelenlévők további szórakoztatásáról pedig Bea Miller, Christina Perri, Sirah és Kelly Rowland gondoskodtak.

A Destiny's Child egykori tagja ráadásul Love Takes Over címre keresztelt slágerét Lovatónak ajánlotta, akivel az X Factor alatt szoros viszonyt alakítottak ki, ami a műsor végeztével sem szakadt meg kettejük között. Szeretnék köszönetet mondani neked, Demi, a fényedért, a szeretetedért. és ezt a dalt neked ajánlom – hangzott el a 34 éves Kelly szájából, mielőtt belekezdett volna produkciójába.


A jelenlévők egytől egyig remekül szórakoztak a több mint két órás műsor alatt

Az este folyamán még beszédet mondott a közönségnek az N'Sync egykori tagja, Lance Bass, de a helyszínen fejezte ki támogatását Becky G, Steve-O és Khloe Kardashian is. Természetesen a végére maradt az est fő szervezője, Lovato, aki legérzelmesebb balladáival örvendeztette meg a jelenlévő rajongókat. Idetartozott a Nightingale, a Believe In Me, a Warrior és a Skyscraper. Egy valaki azonban hiányzott mellőle, legalábbis Lovato sokáig ezt hitte.

A szívem szakad meg, hogy nem lehet itt velem ma este – felelte Perez Hilton egyik elterelő kérdésére, azonban a mondatot már nem sikerült befejeznie, ugyanis a közönség sikításban tört ki, miután megpillantották a háta mögött Wilmer Valderrámát egy tortával a kezében. A szépséges énekesnő teljesen ledöbbent, hiszen eredetileg úgy tudta, hogy kedvese nem tud jelen lenni, mert Kanadában kellett tartózkodnia filmjének forgatása miatt.

„Nemrég landolt a Torontóból érkező gépem és annyi minden kavarog a fejemben – kezdte mondandóját Valderrama. – Régóta nem volt hozzá hasonló példakép. Hosszú ideje nem láthattunk olyasvalakit, akinek megvan a bátorsága ahhoz, hogy az legyen, aki lenni akar. Ha bármit is tanultatok a ma estéből, akkor az legyen az, hogy a mai naptól kezdve az élet jobb lesz. Isten áldjon benneteket, srácok” – majd arra buzdította a közönséget, hogy énekeljék el neki a Boldog Születésnapot című nótát, józanságának hároméves évfordulója alkalmából.

A könnytől csillogó szemű Lovatón eluralkodtak az érzelmek és zavarában semmit sem tudott mondani, ezért inkább elhagyta a színpadot, majd nem sokkal később természetesen visszatért hozzájuk.

Mindezek mellett ötödik albumáról sem feledkezik meg és igyekszik rajongóit mindig tájékoztatni arról, hogy folyamatosan stúdiózik. Pontos megjelenési dátummal viszont továbbra sem tud szolgálni, mert elmondása szerint addig nem szeretné kiadni, amíg nem érzi azt, hogy mindenben tökéletesen passzol hozzá.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek