Starity

Megjelent a The Janoskians legújabb kisfilmje

2015. március 20. 20:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A The Janoskians tagjai mind gőzerővel dolgoznak az új dalokon és klipeken, tegnap pedig megjelent a hetedik kisfilmjük is,a MoodSwings című számukhoz.

hirdetés
Megjelent a The Janoskians legújabb kisfilmje

Két hete jelent meg a The Janoskians első EP-je, rajta 3 új dallal, melyek közül az LA Girlhöz készült legelőször videoklip. A fiúk azonban nem állnak le a munkával, hiszen tegnap osztották meg a világgal a VEVO-csatornájukon legújabb kisfilmjüket, amely a MoodSwings című dalukhoz készült.

Az ausztrál banda frontembere, Beau Brooks a következőket nyilatkozta a kisfilmmel kapcsolatban: Szeretjük az egyszerű klipeket, stúdióban leforgatva, de úgy gondoltuk, hogy ezt a videót nem akarjuk átlagosnak, ezért hoztuk a régi őrült formánkat, és a videó végén egy igazi paintballcsatát láthattok. Hiszen minden klipbe kell egy kis őrültség! Azonban ez az első olyan dalunk, melynek a zenéjét is mi szereztük, bár ez a kisfilmben is látható, hogy mi gitározunk és basszusgitározunk is. Reméljük, tetszeni fog!

A fiúbandának a holnapi nap is emlékezetes lehet, hiszen március 21-én fejeződik be második turnéjuk, ami igaz, hogy nem volt világkörüli mivel csak Anglia egyes városaiban adtak koncerteket, de az ottani rajongók biztosan nagyon örültek ottlétüknek.

Az új kisfilmben mondani sem kell, hogy a fiúk újra megőrültek, tehát hozták a tőlük már megszokott stílust. Mindenesetre rajongótáboruk egyre nagyobb lesz, és népszerűségüket a MoodSwings videoklipje csak növelheti, aminek ők és a Janoskianatorok is egyaránt örülnek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek