Starity

Sztárkavalkád Taylor Swift legújabb klipjében

2015. április 13. 19:07   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tegnap forgatta új kisfilmjét Los Angelesben az énekesnő, a paparazzik pedig lencsevégre kapták a helyszínen Zendaya Colemant, Hayley Williamset, Cara Delevingne-t és Lily Donaldsont is.

hirdetés
Sztárkavalkád Taylor Swift legújabb klipjében
Fotó: Matt Irwin/Lucky

Bár még egy hete sincs, hogy nyilvánosságra hozta Taylor Swift a szomorú hírt, miszerint édesanyjánál rákot diagnosztizáltak, nem tétlenkedik és máris munkába állt. Április 12-én, vasárnap ugyanis hozzálátott legújabb videoklipjének forgatásához Los Angelesben.

A kisfilm a legutóbbi albumán, a 1989-on helyet kapott Bad Blood című dalhoz készül és a ma napvilágot látott paparazzifotók tanúsága szerint nem kevés sztárvendég fel fog tűnni benne. Lencsevégre kapták ugyanis a forgatási helyszínen a 25 éves énekesnő mellett Zendaya Colemant, Cara Delevingne-t, Hayley Williamset és Lily Donaldsont is.

A hírek szerint a Bad Bloodot kislemezként is kiadja majd Taylor, ráadásul a klip képi világa is igazán érdekesnek ígérkezik a jelmezekből és a sminkekből ítélve.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek