Starity

Beauty and the Beast: nagy lépésre készül Vincent

2015. április 18. 15:03   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Már csak 33 nap van hátra az új évad premierjéig, így a napokban megérkezett az első trailer is.

hirdetés
Beauty and the Beast: nagy lépésre készül Vincent
Fotó: The CW

Kicsivel több, mint egy hónap múlva a rajongók legnagyobb örömére végre folytatódik a The CW-n futó Beauty and the Beast című sorozat, mely második évadjának záró epizódját tavaly június 7-én tűzték műsorra az Egyesült Államokban, közel három hónapos szünet után.

Ám végül az anyacsatorna úgy döntött, hogy nem zárják le Cat és Vincent történetét a második szezonnál, így berendelték a folytatást. Sőt, időközben kiderült, hogy már a negyedik évadra is leszerződtek a készítők és a színészek, pedig akkor még három hónapra voltunk a folytatástól.

Május 21-én vetítik ugyanis majd le a tengerentúlon a harmadik évad első részét, mely a The Beast of Wall Street címet kapta, a héten pedig végre megérkezett hozzá az első előzetes is. A mindössze félperces videóból viszont sok minden kiderül: Cat és Vincent például nagy lépést tesznek kapcsolatukban, de az exkatona egy még nagyobb mérföldkövet tervez meglépni. Mindez viszont túl szép, hogy igaz legyen, így szokás szerint sok-sok bonyodalomra és meglepetésre számíthatunk majd a folytatásban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek