Starity

Megérkezett Johnny Depp új filmjének előzetese

2015. április 28. 14:02   |   Szerző: CumberLocked

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Depp egy ír gengsztert alakít, meglehetősen elmaszkírozva és kék szemmel. A film megtörtént eseményeken alapszik.

hirdetés
Megérkezett Johnny Depp új filmjének előzetese

Múlt hét pénteken érkezett meg Johnny Depp új filmjének hivatalos előzetese. A Black Mass címet viselő mozi megtörtént eseményeken alapszik.

A 70-es évek Dél-Bostonjában az FBI ügynök, John Connolly meggyőzi az ír gengsztert, James „Whitey” Bulgert, hogy működjön együtt az FBI-jal, így leszámolhatnak közös ellenségükkel, az olasz maffiával. A dráma ennek a bűnös szövetségnek a történetét meséli el: miként vált az ügy kezelhetetlenné, hogyan kerülhette el Whitey a letartóztatást és szilárdította meg hatalmát Boston történelmének egyik legbefolyásosabb és legbrutálisabb gengsztereként.

Amíg a hatóságok védelme alatt állt, James legalább 11 embert gyilkolt meg és 12 évig volt a 2. helyen az FBI listáján Osama Bin Laden után. 2011-ben letartóztatták és 2013-ban elítélték, miután 31 vádpontban bebizonyosodott bűnössége. Whitey ekkor már 83 éves volt, de 16 éven keresztül sikerült kicsúsznia a rendőrség kezéből.

A férfi öccse, William „Bill” Bulger politikus volt, Massachusetts szenátusának elnöke. Felmerült, hogy testvére ügyével kapcsolatban információt hallgatott el és később távoznia kellett posztjáról. Őt az Oscar-jelölt brit színész, Benedict Cumberbatch játssza majd. A filmben szerepet kapott még Dakota Johnson is, akit Whitey Bulger élettársának szerepében láthatunk majd, valamint  Kevin Bacon is feltűnik a színészek között.

Az ír gengszterrel egyébként már találkozhattunk a filmvásznon korábban. A leghíresebb személy a Jack Nicholson által alakított Frank Costello, ugyanis a karaktert James Whitey Bulgerről mintázták. A valós történetet azonban most először viszik filmre.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek