Starity

Sikert aratott az iamamiwhoami különleges koncertfilmje

2015. április 30. 13:01   |   Szerző: Kazuo

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tegnap éjszaka fergeteges és nagyon látványos koncertet adott Svédország híres audiovizuális bandája, az iamamiwhoami.

hirdetés
Sikert aratott az iamamiwhoami különleges koncertfilmje

Az ismert svéd csapat még március 16-án jelentette be a Twitter-fiókján közzétett videón, hogy április 29-én online koncertet adnak lelkes támogatóiknak CONCERT IN BLUE címen.

Az együttes még azt a különleges lehetőséget is felajánlotta nekik, hogy szerepeljenek a műsorban. Egy üres e-mailt kellett elküldeniük a kiadónak, ezt követően pedig rengeteg információt kaptak a fanok, hogy hogyan vehetik ki a részüket abból, hogy minél jobban sikerüljön a felvétel. Lehetőségük nyílt fotót készíteni magukról, illetve egy rövidebb videót küldeni, melyeket az iamamiwhoami egy-egy szám (blue blue, shadowshow, chasing kites második verziója) előadása közben használt fel.

Tegnap magyar idő szerint este 11 órakor kellett volna elkezdődnie a WAVE által készített koncertnek, viszont olyan nagy volt a forgalom a towhomitmayconcern.cc oldalon, hogy a szerver váratlanul leállt, és a rajongóknak nem kevesebb mint egy órát kellett várniuk, hogy végre elkezdődhessen az élő adás. Végül éjfél után pár perccel a vista című dal megnyitásával indult a műsor.

A koncert során elhangzott az összes, a BLUE Island című albumon felcsendülő szám, illetve Jonna Lee olyan régebbi dalokat is előadott, mint például a t, play, y és goods. Az élő adáson még egy új számot is elénekelt az énekesnő, mely végül a the deadlock címen jelent meg.

A live streamen közel 4000 ember vett részt a világ minden tájáról. A koncert után már elérhetővé vált a lelkes támogatók számára a felvétel előrendelése, mely egy könyvet, DVD-t, illetve CD-t tartalmaz. A gyűjtemény szeptember 2-án kerül a boltok polcaira.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek