Starity

Angela Bassett is visszatér az American Horror Story új évadában

2015. május 01. 18:06   |   Szerző: tiktak

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az American Horror Story egyik legnagyobb női figurája, Angela Bassett is becsekkolt abba a Hotelbe, ami a népszerű sorozat új évadának helyszínét biztosítja.

hirdetés
Angela Bassett is visszatér az American Horror Story új évadában

Ryan Murphy, az American Horror Story készítője csütörtökön jelentette be, hogy az 56 éves Golden Globe-díjas színésznő is visszatér a sokak által várt új évadban. Angela a sorozat első két évadában nem szerepelt, de a harmadik (Coven), illetve a negyedik (Freak Show) szezonban már igencsak nagy szerepeket kapott a készítőktől.

Ryan hivatalos Twitter-oldaláról annyit tudhattunk meg, hogy Angela ez alkalommal sok galibát fog okozni a bálteremben és sok más helyen is, ráadásul nem akárkivel az oldalán, mivel a sorozatban idén debütáló Lady Gaga fogja segíteni őt.

Angela tehát egy olyan stábba csatlakozik be, melyben már ott van Sarah Paulson, Lady Gaga, a nemrég bejelentett Evan Peters, Kathy Bates, Wes Bentley és Matt Bomer, de minden bizonnyal még további lakókkal fog bővülni az American Horror Story Hotelje az októberi adásba kerüléséig.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek