Starity

Megérkezett a Delain és Marco Hietala duettje

2015. május 06. 15:03   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Újabb dallal kedveskedett a holland zenekar, és mint az néhány nappal ezelőtt kiderült, újabb duettet készítettek Marco Hietalával.

hirdetés
Megérkezett a Delain és Marco Hietala duettje

A holland Delain még mindig a Nightwishsel és a Sabatonnal közös turnén tölti idejét, de már hetekkel ezelőtt bejelentették, hogy hamarosan bemutatásra kerül legújabb szöveges videójuk, amely egy új Marco Hietala-duettet takar.

Sokáig szinte semmit nem lehetett tudni a dalról, de szombaton egy kép kíséretében a csapat nyilvánosságra hozta új szerzeményük címét (Sing To Me), és arra is fény derült, hogy egy duettről van szó, melyben ismét Marco Hietala (Nightwish, Tarot, ex-Sinergy) működik közre.

A finn zenész már nem ismeretlen a rajongók számára, hiszen számos dalban segített már a Charlotte Wessels vezette csapatnak. Többek között bemutatkozó lemezükön is szerepelt, de a tavaly debütált The Human Contradiction című albumon is hallhattuk őt énekelni.

A turné érdekességei közé tartozik egyébként az, hogy szinte minden fellépésen elhangzik a The Gathering című dal, amely az első munkája volt a holland metalosoknak Marcóval.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek