Starity

A legnagyobb Pink Floyd-show érkezik Budapestre!

2015. május 28. 09:09   |   Szerző: Freeze

A legnagyobb Pink Floyd-show 2015-ben visszatér Európába vadonatúj, Space & Time elnevezésű világ körüli turnéjával, a valaha volt leglátványosabb előadással és színpadi produkcióval. Most először ez a szenzációs program Budapesten is látható lesz november 8-án a Papp László Budapest Sportarénában.

hirdetés
A legnagyobb Pink Floyd-show érkezik Budapestre!

A show a Pink Floyd 50 évét ünnepli 1965-ös megalalkulásuktól a nemrégiben megjelent The Endless River albumig; válogat a The Dark Side of the Moon, a Wish You Were Here, az Animals, The Wall és a The Division Bell klasszikussá vált dalaiból, kiegészítve néhány Pink Floyd zenei meglepetéssel is.

Az előző, óriási sikerű Discovery turnét követően Damian Darlington, a Brit Floyd énekes-gitárosa és zenei rendezője a következőket nyilatkozta: A közönség reakciója egészen elképesztő. Tényleg mindenhol szenzációs. Köszönjük mindenkinek, aki eljött megnézni az előadást, és már alig várjuk, hogy 2015-ben útra keljünk az újabb produkcióval!

Minden apró zenei részletre odafigyelve és gondosan létrehozva az „igazi” élő Pink Floyd-koncert élményét, a Brit Floyd egy csodálatos utazásra invitálja a nézőket a káprázatos Pink Floyd-életmű legjobb pillanatait kombinálva a csúcstechnológiával, hogy a show pont olyan tökéletes legyen hangzásban, mint amilyen lenyűgöző a látványvilága.

hirdetés

Az előadásra a színházi jellegű nézőtér kialakítása miatt kizárólag ülőjegyek, egy átlagos koncerthez képest csak limitált számú belépő lesz megvásárolható május 29-én 10 órától a www.livenation.hu és a www.ticketpro.hu oldalokon keresztül.

A várható érdeklődés miatt valószínűleg nem lesz érdemes az utolsó pillanatig várni a jegyek beszerzésével.

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek