Starity

Ők a legesélyesebbek Pókember szerepére

2015. június 06. 15:03   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egy héttel ezelőtt hat fiatal színészre szűkült le a Pókember szerepére esélyesek listája.

hirdetés
Ők a legesélyesebbek Pókember szerepére

Nagy kíváncsiság övezi már a Marvel nagy dobásában, az Amerikai kapitány: Polgárháborúban debütáló új Pókember kilétét, ami nem is csoda, hiszen az elmúlt időszakben körülbelül 1500 srác vett részt a castingon. Ezt pedig most még tovább fokozta a stúdió, ugyanis a The Hollywood Reporter értesülései szerint sikeresen leszűkítették a listát hat fiatal színészre, akik közül természetesen csak egy valakit ér majd az a megtiszteltetés, hogy magára öltheti a piros-kék jelmezt.

Tom Holland

Legelső és eddigi legismertebb szerepe A lehetetlen című filmben volt, melyben Naomi Watts karakterének legidősebb fiát játszotta. Azóta látható volt a BBC sorozatában, a Wolf Hallban és hamarosan debütál a mozikban a Chris Hemsworth főszereplésével készült A tenger szívében is, melyben a fiatal Thomas Nickersont alakítja.

Asa Butterfield

Legutóbb az Oscar-jelölt A leleményes Hugo és a Végjáték főszerepeiben láthattuk, ám több nagy projektben is kaparintott már meg magának jelentős karaktereket. Legközelebb a jövőre érkező Miss Peregrine's Home for Peculiar Childrenben láthatjuk viszont.

Charlie Rowe

Legismertebb szerepe Leo Roth volt a rövid életű Fox-sorozatban, a Red Band Societyben, de jövőre debütál újabb sorozata, a Video Synchronicity; és korábban feltűnt például Az arany iránytűben, a Robin Hoodban, valamint a Diótörő 3D-ben is.

Charlie Plummer

A legtöbben talán az HBO sorozatából, a Boardwalk Empire – Gengszterkorzóból ismerik, ahol Steve Buscemi karakterének egyik fiát, Michael Thompsont alakítja. De látható volt többek között a We Are the Hartmansben, a Granite Flatsben és a King Jackben.

Matthew Lintz

Eddig összesen 16 projektben szerepelt, és a hamarosan érkező Pixelsben is látható lesz Adam Sandler és Peter Dinklage oldalán, valamint Matthew McConaughey 2016-os polgárháborús filmjében, a The Free State of Jonesban.

Judah Lewis

Az ő neve a legkevésbé ismert, de idén karácsonykor ez valószínűleg változni fog, ugyanis ő alakítja a fiatal Johnny Utah-t a Holtpont feldolgozásában, ahol Teresa Palmer és Luke Bracey oldalán bizonyíthat.

Sokan úgy gondolják, hogy a 18 éves Butterfield és Holland, valamint a 19 éves Rowe a legesélyesebbek a szerepre, ugyanis a Sony kezei alól kikerülő trilógiában Peter Parker középiskolás lesz, a többi jelölt pedig nagyjából 14 év körül jár.

Egy héttel ezelőtt, május 30-án már meg is tartották a próbafelvételeket Atlantában, ám arról egyelőre nem adott hírt sem a Marvel, sem pedig a Sony, hogy végül kire is esett a választásuk. Továbbá források elárulták, hogy még az is előfordulhat, hogy a felvételek nem úgy sikerülnek, ahogy azt tervezték, így tovább keresik a megfelelő színészt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek