Starity

Szeptember 19-én folytatódik a Doctor Who

2015. július 13. 13:01   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Végre kiderült, hogy mikor debütál a kultikus sorozat új évada, valamint az első fotó és előzetes is megérkezett.

hirdetés
Szeptember 19-én folytatódik a Doctor Who
Fotó: Simon Ridgway/BBC America

Idén vehetett részt első alkalommal a San Diegó-i Comic-Conon a nagy sikerű brit sorozat, a Ki vagy, Doki? legújabb doktorát alakító Peter Capaldi, de természetesen nem egyedül. Az eseményen nem csak jelenlétével örvendeztette meg a stáb a rajongókat, hanem interjúkkal és az első képpel, valamint trailerrel is a szeptember 19-én érkező kilencedik évadból.

A skót színészt többek között az Entertainment Weeklynek is sikerült mikrofonvégre kapnia, a beszélgetés során pedig szóba került az egyik új, sokak számára az HBO-ról ismerős mellékszereplő, Maisie Williams, a rajongók egyik kedvenc főgonoszát életre keltő Michelle Gomez és a hű utazótársát, Clarát alakító Jenna Coleman is.

– Tavaly azt mondtad, hogy gyerekként inkább kíváncsivá tett a Doctor Who, mintsem megrémített volna. De most nem félsz attól, hogy 7 ezer ember előtt kell megjelenned a Doctor Who paneljében?

– Nagyon ideges vagyok miatta. Szerintem még soha életemben nem álltam 7 ezer ember előtt. De ha 7 ezer ember akar látni minket, illetlenség lenne nem megjelenni.

– Ha egy Doctor Who-beli szörnyként vagy bárki/bármi másként kellene besétálnod a Comic Conra, kit vagy mit választanál?

– Egy Mást a Trónok harcából. Vagy egy menoptrát a Doctor Who-ból.

– Mesélnél valamit a kétrészes évadnyitóról?

– Egy olyan konfliktusba kerül a Doki, aminek középpontjában a létezése áll, valamint lesz benne tisztelgés is a 60-as évek előtt és igazán csodálatos vendégszereplők is feltűnnek.

– Mit mondhatsz el a nemrég debütált első fotóról?

– A képen a Doki éppen egy olyan hibát készül elkövetni, ami katasztrofális következményekkel jár.

– Miben másabb a Doki a mostani évadban, mint az előzőben?

– Egy újfajta kalandvággyal telve ugrott fejest az életbe. Az örömre törekszik és arra, hogy minden izgalmas pillanatot megragadjon az út folyamán. De érzem, hogy valami olyan elől menekül, amit még ő sem ért.

– Mesélj nekünk a gonosztevőkről és a szörnyekről, akikkel a Doki ebben az évadban találkozni fog!

– Lesz egy nagytakarítás és úgy gondolom, hogy a gonosztevők és a szörnyek jól fogják ezt tükrözni. Remek újak, briliáns régiek és néhány nagyon ijesztő teremtmény is veszélyt jelentenek a történetekben, így valód érzelmi megpróbáltatások lesznek.

– És Missy?

– Michelle Gomez kezeiben Missy egyszerűen lenyűgöző és gonoszabb, mint valaha.

– Maisie Williams egyike az új évad vendégszereplőinek. Milyen volt együtt dolgozni vele?

– Maisie fantasztikus. Egy éles eszű, tehetséges tornádó. Mivel csak tizennyolc éves, nagyon sok új szót és kifejezést tanított nekem. Csak annyit mondhatok a karakteréről, hogy az űrben utazik.

– Miként tudnád jellemezni az általad játszott Doki és Jenna Coleman karaktere, Clara közötti kapcsolatot ebben az évadban?

– Hirtelen rájönnek, hogy ők a legszerencsésebb emberek az összes időben és térben, és eltökélten kalandokra vágynak. Jenna továbbra is egy gyönyörűen árnyalt, összetett és vicces alakítást nyújt, aminek hála az egyik legjobb útitárssá válik.

– Jenna tavaly azt tervezte, hogy otthagyja a sorozatot, de meggondolta magát. Ez lesz az utolsó évada?

– Remélem, hogy nem.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek