Starity

Három új szereplővel bővül a Vámpírnaplók stábja

2015. július 17. 15:03   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Comic-Conon bejelentették a népszerű sorozat készítői, hogy új karakterek költöznek Mystic Fallsba.

hirdetés
Három új szereplővel bővül a Vámpírnaplók stábja
Fotó: The CW

Az Entertainment Weekly számolt be a hírről, miszerint Elizabeth Blackmore-ral, Scarlett Byrne-nel és Teressa Liane-nal erősít a Vámpírnaplók stábja az október 8-án startoló hetedik évad során. Mindhárom színésznő az előző szezon záróepizódjában a börtönvilágból szabadjára engedett eretnekeket fognak alakítani.

A hős legendája című sorozatból ismert Elizabeth karakterét Valerie-nek hívják, aki erős varázserővel rendelkezik, magatartása és viselkedése ugyanakkor hagy némi kivetnivalót maga után. Nehezen szokik hozzá ugyanis a Mystic Falls-i élethez, valamint nem ért egyet Lily (Annie Wersching) pacifista nézeteivel, így szembeszegül vele és saját kezébe veszi az irányítást. Bosszúszomja viszont veszélyes események láncolatát indítja el, ezek pedig nagy változásokat hoznak majd Mystic Fallsban.

Scarlett, aki a legtöbbeknek a Harry Potterből és az Éghasadás című sorozatból lehet ismerős, a szintén nagy varázserővel rendelkező Norát fogja alakítani. A kissé fiús, ám aranyos lány egy párt alkot a Teressa által életre keltett lányos és harcias Mary Louise-zal, és akárcsak Valerie, ők sem szeretnének békében együtt élni a Mystic Falls-iakkal, hanem bosszút akarnak állni. Mary Louise varázsereje szintén említésre méltó, valamint szókimondósága is megér majd egy misét.

Mindhárom karakter az évadnyitó epizódban lesz először látható, Julie Plec pedig annyit nyilatkozott róluk a Comic-Conon, hogy Nagyon-nagyon rossz lányok. Vajon miattuk válik Mystic Falls majd azzá a romhalmazzá, amit az évadzáró legvégén láthattunk?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek