Starity

A frászt hozta Taylor Swiftre két őrült rajongó

2015. augusztus 06. 12:12   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Koncertje kellős közepén ragadta meg két srác az énekesnő lábát, amitől először megijedt, ám utána profiként folytatta a show-t.

hirdetés
A frászt hozta Taylor Swiftre két őrült rajongó
Fotó: Mikael Jansson/Vogue

Augusztus 4-én a kanadai Edmontonban lépett fel Taylor Swift 1989 címet viselő albuma világturnéjának keretén belül, és minden a legnagyobb rendben ment, egészen legutóbbi kislemezes dala, a Bad Blood előadásáig.

A szám közben ugyanis egyszer csak két srác felkapaszkodott a színpad szélére és elkapták a 25 éves énekesnő dollármilliókat érő lábát, de a biztonsági őrök közbeléptek, mielőtt még baleset történt volna. A hirtelen akcióról természetesen több videó is készült, melyeken jól látszik, hogy Taylor eléggé megrémült és egy pillanatig nem igazán tudta, hogy mit csináljon, ám amikor elmúlt a sokk, profiként folytatta performanszát.

Valami dilibogyó elkapta Swifty Swift lábát ma este. Jézusom haver, tartsd már kordában a kezeidet. Szerencsére a biztonsági őrök rögtön ráugrottak és Taylor profiként folytatta tovább – írta egy jelenlévő az Instagramra feltöltött videója mellé.

 

A video posted by Allena (@allenavw) on

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek