Starity

Előzetest kapott Liam Hemsworth és Kate Winslet filmje

2015. augusztus 09. 16:04   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ősszel debütál a Rosalie Ham azonos című regényén alapuló The Dressmaker című dráma, így az első trailer is napvilágot látott.

hirdetés
Előzetest kapott Liam Hemsworth és Kate Winslet filmje

A sztori Ausztráliában játszódik, középpontjában pedig Tilly Dunnage (Kate Winslet) áll, aki valóra váltotta álmát és világhírű divattervező lett. Ám egy sajnálatos történés miatt kénytelen visszatérni szülővárosába, ahol az emberek ferde szemmel néznek rá, és nem csak kirívó öltözködése miatt.

A rendezői székben Jocelyn Moorhouse foglalt helyet és a forgatókönyvet is ő írta  P. J. Hogan segítségével, Rosalie Ham bestsellerje alapján. Kate és Liam mellett feltűnik még a vásznon többek között Hugo Weaving, Sarah Snook, Caroline Goodall és Rebecca Gibney is.

A pontos amerikai premierről egyelőre nincs hír, csak annyi biztos, hogy még az idei év folyamán bemutatják, de csak miután debütált szeptemberben a Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon. Ezt követően kezdik vetíteni a portugál, ausztrál, brit, török, brazil, thaiföldi és új-zélandi mozik is, de az esetleges magyar premierről még semmit sem tudni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek