Starity

Titokban mondja ki a boldogító igent Kiss Ádám

2015. augusztus 18. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kiss Ádám vendégei elárulták: ma köti össze életét párjával a Showder Klub sztárja.

hirdetés
Titokban mondja ki a boldogító igent Kiss Ádám
Fotó: Facebook/Kiss Ádám

Kiss Ádámot valószínűleg senkinek sem kell már bemutatni, hiszen a humorista visszatérő vendége hazánk egyik legnépszerűbb műsorának, a Showder Klubnak. A műsor keretein belül számtalan történetet és anekdotát hallhattunk már Ádám magánéletéről, ennek ellenére mindig igyekezett a médiától távol tartani építészmérnökként dolgozó kedvesét, akivel több, mint hét éve alkot egy párt.

Szerelméről ekképp nyilatkozott a 30 éves humorista a Nők Lapjának öt évvel ezelőtt: Ő tényleg az elejétől velem van, nem Kiss Ádám-rajongóból lett barátnő. Már a Humorfesztivál előtt együtt voltunk, végigkísérte velem ezt az egész utat. Építészmérnök, a hétköznapokban is előre gondolkodik, tervez. Én meg vagyok a nem normális a kapcsolatban: »Befizetted a számládat?« »Nem.« »Miért nem?« Én csak a munkámra, fellépéseimre koncentrálok, ő kordában tart, rendszerez, vissza-visszaránt a való életbe. 

Mint a pár vendégei elárulták: Ádám és kedvese ma fogadnak örök hűséget egymásnak, és bár több magazin is megkereste a vőlegényt, ő nem kívánt nyilatkozni a sajtónak a nagy nappal kapcsolatban. Gratulálunk és sok boldogságot kívánunk!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek