Starity

Fernando Alonso eljegyezte kedvesét?

2015. augusztus 20. 22:10   |   Szerző: Shenayla

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A spanyol ¡Hola! magazin számolt be a fiatalok nyaralásáról nemrégiben, miszerint úgy tűnik, Alonso gyűrűt húzott párja, Lara ujjára.

hirdetés

Múlt év végén még azt találgatták a spanyol autóversenyző rajongói, hogy vajon egy párt alkotnak-e a hazájában műsorvezetőként ismert Lara Álvarezszel, aztán a spanyol ¡Hola! magazin valószínűleg megtalálta a választ a kérdésekre egy exkluzív fotósorozattal.

Most ismét az ¡Hola! magazin számolt be elsőként a fiatalok eljegyzéséről, ami bizonyosan megtörtént, hiszen a fotókon jól látható mindkét fél ujján a gyűrű. Lara Párizsban kapta azt autóversenyző kedvesétől, és nem vette le egy pillanatra sem, ami annak jele, hogy nagyon fontos a számára – vagyis minden bizonnyal eljegyzési gyűrűről van szó.

A szerelmesek a Forma–1 nyári szünetében lakókocsival kirándultak az Egyesült Államokban, ellátogattak San Franciscóba, a Yosemite Nemzeti Parkba, Las Vegasba, végül több mint 1000 kilométer megtétele után a kaliforniai tengerparton fejezték be útjukat. Az „A-csapat”-nak – ahogy Lara nevezi párosukat – néhány különleges nap után az elkötelezettségek miatt vissza kellett térnie a valóságba, bár ahogy Lara mondja, „újult energiával”.

Fotó: ¡Hola! magazin
Fotó: ¡Hola! magazin

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek