Starity

Éveket fiatalodott Nóci

2015. augusztus 27. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az egykori műsorvezető nemrégiben döntötte el, hogy kés alá fekszik, hogy eltüntesse ráncait, ám a beavatkozás nem várt komplikációkkal járt.

hirdetés

A 40 éves Nóci ráncainak eltüntetése érdekében döntött úgy, hogy plasztikai sebészhez fordul, és kés alá fekszik, ám azzal nem számolt, hogy a szépségért többet kell szenvedni, mint gondolta volna. A beavatkozás ugyanis majdnem az életébe került, mivel mélyvénás trombózis keletkezett a bal lábában, ami miatt azonnali életmentő műtétet kellett végrehajtani rajta.

Nóci szerencsére azóta már jobban van, és otthonában lábadozik, ám saját bevallása szerint még mindig csak rövid sétákra mozdul ki a lakásából. Sosem gondoltam volna, hogy egy trombózis ennyire tud fájni! A kórházba már ölben vittek be, esélyem sem volt lábra állni! – nyilatkozta a Ripostnak a vele történtekről az egykori műsorvezető, aki az Aktív című műsor keretein belül mutatta meg új, megfiatalított arcát, melyet a térdéből leszívott zsírral töltöttek fel.

Fotó: TV2/Aktív

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek