Starity

Előzetest kapott Nat Wolff és Emma Roberts filmje

2015. augusztus 27. 18:06   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Szeptemberben debütál Tony McNamara Ashby címet viselő romantikus vígjátékdrámája, melynek címszereplőjét Mickey Rourke alakítja.

hirdetés
Előzetest kapott Nat Wolff és Emma Roberts filmje

A napokban megérkezett az első trailer a Tony McNamara által rendezett és írt romantikus vígjátékdrámához, az Ashbyhez. A történet egy nyugdíjba vonult CIA-bérgyilkosról, Ashby Holtról (Mickey Rourke) szól, aki halálos betegséggel küzd, élete hátralevő részében pedig békére szeretne lelni. Utolsó hónapjaiban összebarátkozik a nemrég szomszédjába költözött 17 éves sráccal, Ed Wallisszal (Nat Wolff), aki nem igazán találja még helyét a nagyvilágban, Ashby viszont a maga fucsa módján a segítségére lesz.

Ed édesanyját, June-t Sarah Silverman alakítja, míg Emma Roberts Eloise-t kelti életre, akivel jó barátságot ápolnak, ám ahogy az a romantikus filmekben lenni szokott, végül összejönnek.

Elsőként a Tribeca Filmfesztiválon vetítették le az alkotást még április 19-én, de már a mozis premierre sem kell sokat várni, hiszen az Egyesült Államokban szeptember 25-én kerül a vásznakra. A magyar bemutatóról egyelőre nincs információ.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek