Starity

Előzetest kapott Nat Wolff és Emma Roberts filmje

2015. augusztus 27. 18:06   |   Szerző: LoveNessa

Szeptemberben debütál Tony McNamara Ashby címet viselő romantikus vígjátékdrámája, melynek címszereplőjét Mickey Rourke alakítja.

hirdetés
Előzetest kapott Nat Wolff és Emma Roberts filmje

A napokban megérkezett az első trailer a Tony McNamara által rendezett és írt romantikus vígjátékdrámához, az Ashbyhez. A történet egy nyugdíjba vonult CIA-bérgyilkosról, Ashby Holtról (Mickey Rourke) szól, aki halálos betegséggel küzd, élete hátralevő részében pedig békére szeretne lelni. Utolsó hónapjaiban összebarátkozik a nemrég szomszédjába költözött 17 éves sráccal, Ed Wallisszal (Nat Wolff), aki nem igazán találja még helyét a nagyvilágban, Ashby viszont a maga fucsa módján a segítségére lesz.

Ed édesanyját, June-t Sarah Silverman alakítja, míg Emma Roberts Eloise-t kelti életre, akivel jó barátságot ápolnak, ám ahogy az a romantikus filmekben lenni szokott, végül összejönnek.

Elsőként a Tribeca Filmfesztiválon vetítették le az alkotást még április 19-én, de már a mozis premierre sem kell sokat várni, hiszen az Egyesült Államokban szeptember 25-én kerül a vásznakra. A magyar bemutatóról egyelőre nincs információ.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek