Starity

Megöli barátait új filmjében Nicholas Hoult

2015. augusztus 28. 17:05   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Néhány nappal ezelőtt előzetest kapott a John Niven regényén alapuló Kill Your Friends című thriller.

hirdetés
Megöli barátait új filmjében Nicholas Hoult
Fotó: Hunger magazin

Ősszel érkezik a skót író, John Niven Kill Your Friends címet viselő 2008-as debütáló regényén alapuló film, melynek rendezője Owen Harris volt. A sztori 1997-ben játszódik, amikor a brit popzene a virágkorát élte, a középpontban pedig egy londoni lemezkiadó fiatal, ám boldogtalan ügynöke, Steven Stelfox (Nicholas Hoult) áll, aki brutális dolgokra vetemedik annak érdekében, hogy megtalálja következő slágergyárosát.

Nicholas mellett feltűnik még a brutális vígjátékban Ed Skrein, Rosanna Arquette, Tom Riley, Georgia King, Craig Roberts, Moritz Bleibtreu, Damien Molony és Ella Smith is.

Elsőként a német Fantasy Filmfesten mutatták be augusztus 5-én, de a szeptember 12-én megrendezésre kerülő Torontói Nemzetközi Filmfesztivál repertoárjából sem maradhat ki. Ezt követően pedig végre a nagyközönség is megtekintheti majd az adaptációt a mozikban, hiszen november 4-étől kezdik vetíteni Franciaországban, 6-ától pedig az Egyesült Királyságban, ám további premierdátumokat egyelőre még nem jelentettek be.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek