Starity

Ismerj meg 9 női pankrátort, akik anyaként is helytállnak

2015. október 03. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Több WWE-díva is megy mostanában férjhez és alapít családot. Ezek a nők a szorítón belül és kívül is csodálatosak, mégis édesanyaként és várandós kismamaként a legszebbek.

hirdetés

Minden nő életében eljön az az idő, amikor már úgy érzi: lenyugodott és készen áll a családalapításra. Ezzel így vannak a WWE egykori és jelenlegi csillagai is. Mindannyian csodálatosak a ringben: csillogó ruhák, gyönyörű haj, smink és profi birkózói tudás. A legszebbek mégis amikor, amikor a kerekedő pocakjukra vagy gyermekükre mosolyognak. A következő összeállításban a már anyaszerepben remekelő és még arra váró dívákat mutatunk be.

Candice Michelle

Ken, Candice, Akianne, Ryumi és jobb oldalt Aloha baba
Ken, Candice, Akianne, Ryumi és jobb oldalt Aloha baba

A Playboy hasábjait is megjárt, visszavonult pankrátor 2004-2009-ig élvezte a rivaldát. 2005-ben ment hozzá Ken Gee Ehrlich-hez. Házasságkötésük után öt évvel született meg az első kislányuk aki az AkiAnne Rose nevet kapta, majd két évvel később világra jött a második kislány, Ryumi Grace. Idén júliusban Candice életet adott a harmadik kislányának, akinek szülei az Aloha nevet választották. Az édesanya mindhárom terhessége alatt ragyogott és szebbnél szebb fotókkal halmozta el rajongóit. Vajon lesz újabb kislány?

Stacy Keibler

Stacy, Jared és Ava baba
Stacy, Jared és Ava baba

A "The Legs" becenévre hallgató ex-díva 1999-ben került be a pankráció világába, ahol 2006-ig maradt. Hosszú kapcsolata volt a színész Geoff Stults-zal, majd azt hitte, ő meg tudja szelidíteni a szívtipró George Clooneyt, végül Jared Pobre mellett állapodott meg. Egy évvel ezelőtt keltek egybe és viszonylag hamar megszületett első gyermekük, Ava Grace. Minden bizonnyal már hárman álltak az oltárnál, amikor kimondták a igent. Elmondása szerint sosem volt boldogabb, mint terhessége alatt.

Jillian Hall

Jillian és Elizabeth
Jillian és Elizabeth

A szőke ciklon 1998-ban kezdett bele a pankrátor szakmába, végigjárta azokat a bizonyos lépcsőfokokat, majd bekerült a WWE-be 2005-ben és öt évvel később távozott. Ma is szerepel, persze már nem olyan aktívan, és inkább plasztikai műtéteivel hívja fel magára a figyelmet. Jillian első házasságából született egy kislány, Elizabeth, aki ma már 9 éves. 2010-ben Hall hozzáment Mike Faroléhoz, majd nem sokkal később bejelentették, hogy első közös gyermeküket várják, azonban Jillian 14 hetesen elvetélt.

Michelle Calaway

Michelle és Kaia

Az ex-tanárnő 2004-ben ismerkedett meg a női pankráció világával, majd 2005-ben debütált, de 2011-ben végleg kilépett a szervezetből. 2006-ban vált el első férjétől, akit még a középiskolában ismert meg. 2010-ben ment hozzá kollégájához, Mark Calawayhez ("The Undertaker"). A pár első közös gyermeke három évvel ezelőtt született meg és a Kaia Faith nevet kapta.

Trish Stratus

Trish és Maximus baba
Trish és Maximus baba

Trish 2001-től egészen 2006-ig volt a szervezet tagja. Ma is aktív, de csak néhány nagyobb eseményen tűnik fel. Miután kilépett, hozzáment középiskolai szerelméhez, Ron Fisicohoz. 2013. szeptemberében született meg első gyermekük, Maximus.

Eve Torres

Eve és Rener babaváró fotózása
Eve és Rener babaváró fotózása

Az utolsó Diva Search nyertese 2007-ben a verseny megnyerésével került a szorítóba, majd 2013 végén távozott. A barna szépség 2014. áprilisában ment hozzá Rener Gracie-hez. Első gyermekünk néhány nappal ezelőtt látta meg a napvilágot.

Milena Roucka

Rosa izgatottan várja gyermekét

Milena, azaz Rosa Mendes 2006-ban lépett először szorítóba és jelenleg is aktív,de mivel babát vár, fel kellett függesztenie szereplését. 2015 elején ismerkedett meg Bobby Schubenskivel, majd augusztus elején boldogan jelentette be, hogy jövő februárra várja első közös gyermeküket, aki kislány lesz és a Jordan Elizabeth nevet fogja kapni.

Christy Hemme

Christy és Charlie baba

A 2004-es Diva Search nyertes, aki inkább a TNA berkein belül tevékenykedik jelenleg is aktív. Rosához hasonlóan ő is pihenőn van. Christy 2014-ben ment hozzá Charley Pattersonhoz, majd idén januárban életet adott első gyermeküknek, Charlie Rose-nak.

Beth Phoenix

Edge és kislánya, Lyric
Edge és kislánya, Lyric

A Glamazon 2001-től 2012-ig harcolt a ringben. Minden bizonnyal majd vissza is fog térni, de jelenleg az anyaság a legfontosabb az életében. Joey Carolannel élt házasságban, de végül elváltak, majd Adam Copeland ("Edge") mellett találta meg a boldogságot, akit 2013. decemberében egy kislánnyal ajándékozott meg; a szülők a Lyric nevet adták neki.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek