Starity

Felméri Péter és Hajnóczy Soma közös produkciója humorra és varázslatra épül

2015. szeptember 01. 12:12   |   Szerző: well.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mi sül ki abból, ha egy bűvész és egy standup előadó közös produkcióba kezd? Azt még mi sem tudjuk pontosan, de annyit biztosan állíthatunk, hogy nem egy átlagos műsorral készül Hajnóczy Soma kétszeres bűvészvilágbajnok és Felméri Péter humorista. Az előadásukat szuperhősök iránti közös rajongásuk ihlette, ezért a műsor alatt garantáltan nem kell félni sem a gonosztól sem az unalomtól.

hirdetés
Felméri Péter és Hajnóczy Soma közös produkciója humorra és varázslatra épül
Fotó: Facebook/Felméri Péter & Facebook/Hajnóczy Soma

Batman, Pókember, Vasember, Thor, Amerika Kapitány és még sorolhatnánk azokat a szuperhősöket, akiket szinte mindenki ismer, és akik meg is jelennek majd a készülő műsorban. A közös munkának az ötlete egy szerencsés véletlen folytán fogalmazódott meg a fiúkban. A Dumaszínházas közös fellépéseik alatt derült ki ugyanis, hogy mind a ketten gondolkodtak egy saját produkción, de még nem kapták meg a kellő inspirációt hozzá. Viszont amikor arra is fény derült, hogy ugyanolyan nagy szuperhős-rajongók, megfogalmazódott bennük, hogy a humort és a varázslatot egy közös, szuperszónikus köntösbe bújtassák.

Gyerekkoromban a legnagyobb álmom az volt, hogy szuperhős legyek. Két választásom volt, hogy szuperképességeket szerezzek: vagy megcsípetem magamat egy radioaktív-pókkal vagy veszek egy bűvészdobozt és varázslattal próbálok meg a példaképeim nyomába lépni. Ki tudja mi lett volna, ha a pókcsípést választom? (nevet) Nagyon örülök annak, hogy Petivel így egymásra találtunk és közös produkcióba kezdünk. Ez azért is bír számomra nagyon-nagy jelentőséggel, mivel a világbajnoki műsorszámom után most fogok először egy teljesen eredeti műsorral a színpadra állni – nyilatkozta a közös produkcióról a kétszeres bűvész világbajnok Hajnóczy Soma.

A humor nem ismer határokat és igazán izgalmas dolognak tartom a közös munkát Somával. Remélem, annyira belejön a szuperhősös varázslatokba, hogy a végén minket is átváltoztat és mi leszünk a legújabb hősök – tette hozzá Felméri Péter a Dumaszínház standup-osa.

A műsor összeállítása megkezdődött. Az első előadás januárban lesz látható a Dumaszínház színpadán.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek