Starity

Októberben kerül a polcokra Janet Jackson legújabb albuma

2015. szeptember 04. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Janet Jackson a Twitteren jelentette be tegnap, hogy október 2-án debütál legújabb korongja.

hirdetés
Októberben kerül a polcokra Janet Jackson legújabb albuma
Fotó: Facebook/Janet Jackson

A 49 éves énekesnő igencsak megvárakoztatta a rajongóit, hiszen legutóbbi stúdióalbuma több mint hét évvel ezelőtt, 2008 februárjában került az üzletek polcaira, ám a várakoznásnak immár vége, ugyanis Janet tegnap jelentette be, hogy október 2-án debütál tizenegyedik korongja, melyet Unbreakable címre keresztelt el.

A színésznőként is több ízben bizonyított énekesnő nagyon kitett magáért, ugyanis a BMG leányvállalataként működő kiadója, a Rhytm Nation gondozásában megjelenő albumon 17 szezeményt helyezett el, melyek között két duett is található. 

„Csodálatos volt ismét együtt dolgozni Janettel. [...] Mindent nagyon profin csinál: a művész, mint fogalom tökéletes megtestesülése. Az Unbreakable egy ajándék a rajongók számára, akik mindvégig kitartottak mellette” – írta a lemez két producere, Jimmy Jam és Terry Lewis egy közleményben.

Természetesen az énekesnő kiadója is tűkön ülve várja Janet visszatérését, melyről a BMG egyik munkatársa, Jon Cohen nyilatkozott nemrégiben: „Örömteli alkalom lesz végre a kezünkben tartani Janet lemezét. Ez a csodálatos mű méltóképp reflektál Janet időtálló művésziességének ragyogására. [...] Örömteli a csapata tagjaként dolgozni nap mint nap, és a BMG számára is megtisztetés, hogy a családjában köszöntheti őt.”

Íme, az Unbreakable számlistája és a borítója:

  1. Unbreakable
  2. Burnitup! (feat. Missy Elliott)
  3. Dammn Baby
  4. The Great Forever
  5. Shoulda Known Better
  6. After You Fall
  7. Broken Hearts Heal
  8. Night
  9. No Sleeep (feat. J Cole)
  10. Dream Maker/ Euphoria
  11. 2 B Loved
  12. Take Me Away
  13. Promise
  14. Lessons Learned
  15. Black Eagle
  16. Well Traveled
  17. Gon B Alright

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek