Starity

Szexi fotósorozat készült Szorcsik Vikiről

2015. szeptember 08. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A horvát tengerparton pihenő színésznő nyaralása alatt állt modellt Baksa Norbert fotósnak.

hirdetés

Szorcsik Viki horvátországi pihenése során találkozott régi barátjával, a fotósként dolgozó Baksa Norberttel, amikor felvetődött egy ízléses, és a szokásosnál többet mutató fotósorozat ötlete. Viki elmondása szerint már korábban is terveztek egy ehhez hasonló sorozatot, azonban csak most érkezett el a várva várt alkalom. 

A színésznő egyébként hét évvel korábban már megszabadult a ruháitól a nyuszis magazin felkérésére, de saját bevallása szerint a kitárulkozó, széttett lábas képek nem tartoznak az ő világába, és nem is vállalna be ilyesmit. 

A színpadon is láthattak már sejtelmes erotikusan, alapvetően nincs ezzel bajom. A széttett láb azonban nem az én világom. Egy ízléses, nem kitárulkozó, nem tolakodó sorozatra azonban nem mondok nemet. A hét évvel ezelőtti ké­peim mellé téve ezeket, én is láthatom, mennyit változtam. Azt gondolom, nincs okom szégyenkezni – magyarázta Viki a Borsnak.

Fotó: Baksa Norbert
Fotó: Baksa Norbert
Fotó: Baksa Norbert
Fotó: Baksa Norbert

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek