Starity

Előzetes érkezett A zöld íjász negyedik évadához

2015. szeptember 08. 21:09   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A napokban új, igazán akciódús trailert tettek közzé a nagy sikerű DC-s képregényadaptációhoz. Vigyázat, spoilerveszély!

hirdetés
Előzetes érkezett A zöld íjász negyedik évadához
Fotó: The CW

Az elmúlt hónapokban napvilágot látott már egy-két információ a The CW egyik legnépszerűbb sorozatának folytatásával kapcsolatban, Így kiderült többek között, hogy a Matt Ryan által alakított Constantine feltűnik majd az új szezonban, valamint a halott Sara Lance (Caity Lotz) is visszatér, hiszen a jövő év elején érkező Legends of Tomorrow-ban ő lesz az egyik főszereplő.

Az új trailerből kiderül, hogy Oliver (Stephen Amell) és Felicity (Emily Bett Rickards) nem élnek majd sokáig normális életet, hiszen Starling Citynek szüksége van rájuk. Ezúttal ugyanis Damien Darhk (Neal McDonough) és a H.I.V.E. – a szervezet, ami megölte John Diggle (David Ramsey) öccsét, Andrew-t – fenyegeti a város lakóinak életét. Mindeközben pedig Malcolm Merlyn Ra’s al Ghulként azt a célt tűzi ki, hogy a Lázár kút segítségével feltámasztja Sarát.

A zöld íjász negyedik évada egy hónap múlva, október 7-én tér vissza az Egyesült Államokban a televíziók képernyőire, a folytatással kapcsolatban pedig Stephen a következőt árulta el a 2015-ös DragonConon:

Senki sem fogja teljesen megérteni az évad alapjául szolgáló szálat, amíg meg nem nézik a premiert, mivel valami olyan dolgot tettünk benne, amit a sorozat történetében még soha. Ez valami olyat tesz a hátralevő epizódokkal, ami miatt állandó lesz a veszély, még akkor is, amikor jó időket élünk. Ez egy nagyon érdekes technika. Úgy gondolom, hogy ettől jobb lesz a történet. Szerintem fel fogja kelteni az emberek érdeklődését.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek