Starity

Így még nem hallottad a Paul Walker tiszteletére írt See You Againt!

2015. szeptember 10. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Wiz Khalifa volt Taylor Swift houstoni fellépésének sztárvendége tegnap este, a jeles esemény alkalmából pedig közösen adták elő a See You Again címet viselő szerzeményt.

hirdetés

Taylor Swift tegnap este a houstoni Minute Maid Parkban lépett fel több ezer rajongója előtt, és ahogy már megszokhattuk, ezúttal is magával hozott egy sztárvendéget, aki nem más volt, mint Wiz Khalifa.

Az énekesnő rajongói hatalmas ovációval fogadták a rappert, néhány másodpercen belül pedig fel is csendült a 2013 novemberében tragikus hirtelenséggel elhunyt Paul Walker emlékére írt szerzemény, a See You Again, mely a néhai színész főszereplésével készült Halálos iramban 7. részének betétdala volt. 

A közönség természetesen hatalmas tapssal és éljenzéssel fogadta a világszerte listaelső, és többszörös platinalemezzé avanzsált dalt, Taylor pedig a közösségi médián keresztül köszönte meg a rappernek, amiért elfogadta a meghívását, és megtisztelte azzal, hogy színpadra állt vele.

Ő az egyik legédesebb és legtehetségesebb ember, akivel valaha találkoztam - írta az Instagramon egy kettejükről készült kép kíséretében a 25 éves szőke szépség.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek