Starity

15 év után újra együtt Hugh Grant és Elizabeth Hurley?

2015. szeptember 16. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tizenöt év elteltével ismét együtt kapták lencsevégre a párost. Vajon jó barátok csupán vagy ismét egymás karjaiba fújta őket a szél?

hirdetés
15 év után újra együtt Hugh Grant és Elizabeth Hurley?

Hosszú közös múlt áll Hugh Grant és Elizabeth Hurley mögött, hiszen a páros közel harminc éve ismeri egymást. A sorsfordító találkozásra 1987-ben került sor, méghozzá a Szél hátán című drámafilm forgatásán. Az ismeretségből rövid időn belül kapcsolat lett, azonban 13 együtt töltött év után 2000 májusában bejelentették, hogy külön utakon folytatják.

Szerencsére a szakításukat követően is jóban maradtak, mi több: Elizabeth Hugh-t kérte fel fia, a jelenleg 13 éves Damien keresztapjának, és néhány hónappal korábban így nyilatkozott barátságukról az Access Hollywoodnak: Nem volt kérdés köztünk, hogy barátok maradunk-e. Úgy hiszem, ha sokáig együtt vagy valakivel, családdá váltok. Ami engem illet, nagy tesóként tekintek Hugh-ra. Még ha nem is ő a nagyobb, mert néha túlszárnyalom őt. De testvérekként tekintünk egymásra.

Azt egyelőre nem tudni, hogy valóban csak barátságról van szó a két egyedülálló szülő között, vagy ismét közelebb kerültek egymáshoz, de szeptember 10-én London kertvárosi részében kapták lencsevégre őket, és vannak, akik úgy gondolják, nem szimpla barátságról van szó, hanem újra megpróbálják rendbehozni a 15 évvel ezelőtt lezárt kapcsolatot. 

bauer-griffin.com

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek