Starity

Úton az élőszereplős Pokémon-film

2010. szeptember 21. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A világhírű Pokémon című videojáték, majd későbbi rajzfilmsorozat újjáéled egy kollégisták által készített live action filmben, melynek már előzetese is van.

hirdetés
Úton az élőszereplős Pokémon-film

A rajongók bizony igen nagyot néztek, amikor felröppent a hír, hogy a Japánban sorozatosan megjelenő Pokémon-rajzfilmekből végre egy hús-vér szereplős film kerekedik ki.

Amint kiszivárogtak az első képek a filmről, mindenki azt hitte, hogy  egy tényleg létező és előre leforgatott film fog a mozikba kerülni. Az előzetes alapján azt lehetett gondolni, hogy egy ilyen nagy költségvetésből előállított film tényleg létezhet.

Azonban mint később kiderült, csupán pár amerikai kollégista áll a projekt mögött, ami mégis annyira jól sikerült, hogy a YouTube-ra feltett előzetest és posztert mindenki az egekbe magasztalta, mondván, hogy még a nálunk is hatalmasatt bukott Dragon Ball: Evolution című film is elbújhat mellette.

Hogy ez megállja-e a helyét, azt mindenki döntse el magában; azonban biztos, hogy az alant látható előzetes mindenkiben ki fog váltani valami reakciót:

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek